Jeg har ikke mottatt bestillingsbekreftelse. Er min bestilling registrert?

Endret Wed, 19 Sep 2018 ved 10:59 AM

Du vil få bekreftelse på epost etter at du har bestilt. Sjekk gjerne i søppelpost / spamfilteret ditt hvis du ikke finner den i vanlig innboks. Vennligst send oss en e-post til hei@friskforlag.no hvis du ikke får bekreftelse, slik at vi kan sjekke at bestillingen har gått gjennom og at vi har riktig epostadresse.